saraagnesterese

#livetutanförlandet

Publicerad 2014-05-22 20:28:58 i Allmänt,

Sitter just nu hemma hos Fridas svärmor i stan på hennes balkong och löser korsord! Tantvarning I know, men det är fan nice:)
Ska sova här ikväll för jag jobbar på Amalias imorgon och så kommer Frida hit lite senare efter att hon slutat! 
Har ätit mat på Joda med Jakob och gått längs strandpromenaden och så tog vi en sväng genom Botaniska också. Mysig kväll helt enkelt!






Rött i äppelträdet!

Publicerad 2014-05-22 10:33:59 i Allmänt,

Herregud vad jag ska skriva här, men så är det när man inte har något annat att göra. Tänkte bara säga att i måndags spelade jag på Almedalsbiblioteket där Hannas klass hade en vårkonsert och så var jag med och spelade tvärflöjt på en låt:) det gick jättebra!
Sen har jag putsat fönster, kom inte så långt för jag råkade tappa sprayflaskan och den gick sönder... 
Har klippt gräset men det växer så fort så nu behövs det igen.. Och igår försökte jag vara duktig och ge mig ut på en springtur, det sket sig för hela högerlåret fuckade ur så det skärde som tusen knivar varje gång jag satte ner benet. Så där gick jag halt som en 90 åring! Men när jag kom hem fick jag syn på en domherre i äppelträdet, det var fint:)



Första dagen

Publicerad 2014-05-22 10:26:03 i Allmänt,

Första dagen på Café Amalia gick över förväntan. Jag jobbade med Andrea som jag känner rätt bra vilket var skönt så då kunde jag bomba henne med jobbiga frågor om allt haha! Nej men vi hade ett bra teamwork och jag tog mig igenom dagen;)
Jag fick stå i kassan och stå i köket. Det är lite jobbigt med kassan då man måste räkna i huvudet när vissa betalar kontant.... Usch. Och sen har de en särskild flik i kassan för dem som jobbar på payex och det var lite krångligt. Men överlag gick det bra och de var nöjda med mig, så det känns bra:)
Ska jobba fre-söndag och lite nästa vecka;) behöver pengarrrrrrrr!!!!! Kan inte gud lägga tvåtusen i min plånbok liksom?

Häng i Tofta

Publicerad 2014-05-22 10:16:54 i Allmänt,

Vilken kväll det blev igår! Runt åttatiden åkte jag till Tofta där Simon i min klass har en stuga och hade en liten hemmafest med folk från klassen (de som är kvar några dagar till) och lite andra kompisar till honom. Vi drack lite vin och öl och spelade musik i princip hela kvällen;) Så himla najs var det. Vi spelade fram till halv fyra på morgonen och bestämde oss sen för att gå ner till stranden för att se soluppgången plus att spela till det haha... Vi gjorde det och sen vid halv sex då gick vi och la oss.
Så fyra timmars sömn har jag fått iaf;)
 
Idag hade jag och några av tjejerna från gymnasiet en picknick i Almedalen, så himla mysigt var det:)
Det blir en tidig kväll ikväll, en dusch och sen sova. Första jobbdagen på Amalia imorgon, ska bli riktigt kul!!
 





Sol, vänner, primörer och ett jobb

Publicerad 2014-05-17 18:00:28 i Allmänt,

Idag har jag varit i stan med Frida och Jakob. Vi gick runt lite i affärer, jag köpte en ring och ett par solglasögon:) Sen drog vi ner till stora torget där det skulle vara någon slags primörmarknad, men det sög. Det var inte som jag hade tänkt mig... Jag trodde det skulle vara fullt och liknande en markad med massa grejer man kunde provsmaka men så var det inte.
Men vi åt lunch på Rosengården och det var supergott och mysigt! Sen gick vi till Fiket och tog en kaffe och kanske en kaka med..... Solen stekte och livet var lite för bra kändes det som.
 
När Frida åkte vidare så gick jag och Jakob ner till Amalias för att se om Andrea jobbade där och det gjorde hon, så vi snackade med henne ett tag. Helt plötsligt frågar hon om jag vill jobba där (!) de behöver folk och eftersom jag inte börjat på maxi än och börjar bli rastlös så sa jag att jag kunde prova. Så på måndag ska jag in och jobba sen får vi se vart det leder:) Men det ska bli jättekul!!
 
Ikväll kanske jag åker till Tofta till en klasskompis stuga:) Men jag vet inte om jag pallar.
 
 
 
Tanken var att ta en fin bild och föreviga denna fina lunch men det gick inte så himla bra, haha!
 

Skolavslutning

Publicerad 2014-05-15 19:39:06 i Allmänt,

Idag har gråten suttit i halsen hela dagen. Idag hade vi vår skolavslutning och det är med blandade känslor man lämnade skolan idag. Avslutningen var fin, vi sjöng lite låtar, rektorn pratade lite och sen delades det ut stipendium varav Katla fick ett! Hon är så himla värd det:)
Sen åt vi tårta och gav lärarna presenter. Och en annan sak vi gjorde var att alla i klassen fick varsin liten bok där man fick skriva något till personen. Så jag ska läsa min sen:)
 
När vi skulle ha kramring så brast det, det är såna himla fina personer som man inte kommer se på ett tag nu.. Jag har verkligen haft en sån tur som kom i denna fina och härliga klass (även om jag inte alltid tyckt det...) Men nu får man försöka vända på det och tänka framåt. Men ikväll ska jag fortsätta fälla en tår för alla fina som betytt en massa som nu åker till fastlandet!
 
 
 

Livet är allt bra kuligt

Publicerad 2014-05-06 21:26:39 i Allmänt,

Det gör lite ont innerst inne att det är så kort tid kvar tills skolan slutar och man måste splittras från vissa människor. Helt otroligt hur nära man kan komma varandra på så kort tid. Jag har fått nya vänner och jag har haft så kul och de är så fina!
Ikväll åkte vi till Lojsta Slott några från klassen för att prova på att kula. Det är en slags sångteknik som jag verkligen inte kan men det var kul att prova. Så vi gick upp på kullen och hade bergen som utsikt och så stod vi lite utspritt och kulade hur vi ville. Jättehäftigt!

En skön avbrytning i vardagen att bara göra något sånt här som man aldrig skulle göra annars.
Vi håller på att planera inför en klassfest med kanotpaddling och grillkväll nästa vecka och jag tror det kommer bli riktigt bra:))
 
 

Kvalitetstid med daimstrut

Publicerad 2014-05-05 23:04:54 i Allmänt,

Idag började vi dagen i skolan med en partidebatt med partier från Gotland och det var väldigt intressant och bra. Men jag blev inte så mycket klokare efter det...
Efter det hade vi lite körrep och sen slöt vi. Jag och Karro från klassen bestämde oss för att gå upp på hemse och köpa glass för hon hade lite tid att döda innan hon skulle till Visby. Så vi satt i solen och åt varsin glass och pratade om allt möjligt. Så skönt att bara ha lite kvalitetstid. Karro är helt klart en helt amazing vän och det är sjukt hur nära vi har kommit varandra sen vi började på folkan. Alla våra skrattattacker och interna grejer är helt sjukt!
Fantastiskt hur fin hon är!
Denna kväll skrattade jag så tårarna rann och magen värkte. Lycklig som har en sådan guldklimp till vän!
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela