saraagnesterese

I'm out of here

Publicerad 2015-12-30 14:41:49 i Allmänt,

Nu har jag städat klart i lägenheten och det luktar rengöringsmedel i hela rummet. Väntar nu på att hyresvärden ska komma och kolla och man är alltid lite pirrig om det blir godkänt eller inte. Jag skulle dock bli skitsur om jag skulle behöva städa duschen igen eller så. Det är så jävla rent och jag är nöjd som fan. 

Bilen är proppfull av grejer och tanken på att bära in alla saker, packa upp, tvätta, sortera, well u name it är förjävlig. 
Hejdå mitt fina boende👋🏻

Åre, soon

Publicerad 2015-12-26 21:21:09 i Allmänt,

Den fjärde januari tar jag mitt pick och pack och åker till Åre pch säsongar. 
Ska bli så sjukt kul att åka dit och att få spendera tid med min saknade och finaste vän Madde! Åh vad jag längtar.
Har inget jobb, men tänker att det löser sig på plats. 
Jag ska köra bil upp dit vilket kommer bli jävligt långtråkigt. Typ 8 timmar... Det ser jag dock inte fram emot. Men men:) 

Så nu ska jag börja städa ur lgh och sen packa. Det är inte mycket tid men det ska nog gå! 

God morgon

Publicerad 2015-12-18 08:00:36 i Allmänt,

Sitter just nu på jobbet och väntar på att sotarna ska bli klara. Var här vid sju och låste upp och så måste jag vänta.. 
Blev svin irriterad på den ena utav dem. För han tyckte det luktade rök i hela huset vilket jag verkligen inte kände. Det luktar alltid lite rök eftersom vi eldar, och särskilt i serveringen men inte i köket. 
Så jag sa nej och han ba "va?! Känner du inte det" och var helt knäpp över att jag inte gjorde det. Så sa han gå ut och in igen så känner du. 
Gjorde som han sa och ingen skillnad. Sen säger han "sniffar du eller"
What the fuck känner jag då. Dra åt helvete. 
Vidrig kommentar och jag har fan ingen humor så tidigt. Han kan väl bara göra sitt jobb och hålla käften, det är väl inte så svårt. 

Julbord no.2

Publicerad 2015-12-11 08:02:19 i Allmänt,

Igår var hela jobbet på julbord. Vi var på Lingården och det var supergott! Massa olika sillsorter, lax i hundra varianter och massa annat gott. På topp av allt stod ett grishuvud på bordet, älskar att de hade ett sånt. Vill bara stå brevid den med en tumme upp och provocera hela världens veganer;) 
Men som köttätare får man ju varken säga eller göra nåt för då blir det kaoz! 
Jaja, nog om det. 
Vi hade superkul och jag hade ont i käkarna för jag skrattade hela tiden. 

Idag ska jag iväg och byta ut lampan till mitt halvljus, köpa en klänning, packa, och hoppas min mage kan bli bra för en jävla dag. 

Tack å hej


Stresssssss

Publicerad 2015-12-05 19:07:52 i Allmänt,

Många brukar se fram emot helger, jag gör det ibland. Jag har i princip jobbat varje helg nu sen november och jag är såklart glad för det då jag tjänar pengar och det händer mycket då. Men det är stressigt också, mycket att göra och man blir helt slut. 
Idag har det varit en sån dag, mycket att göra hela tiden! 
Jag stod själv i köket och det kommer in massa mat och så springer jag runt som en galning och lite virrig. Hade det funnits en filmkamera hade jag dött av skratt haha! 
Men vi kom igenom dagen och nu är det bara att ladda om till imorgon! 

På måndag är jag ledig och då ska jag baka pepparkakor med bästa fammo❤️


Träningsvärk, hej

Publicerad 2015-12-03 18:15:28 i Allmänt,

Asså guud jag har sån träningsvärk! 
Jag har haft turen att inte haft träningsvärk på ett bra tag;) men nu sen jag började följa en träningskalender på facebook är jag död. Jag älskar övningarna och jag känner direkt i kroppen. 
Skulle göra armhävningar och jag kan inte, inte ens på knä?? Det bara är fysiskt omöjligt för mig. 

Idag har jag köpt en adventsljusstake och plockat mossa så ikväll ska det pyntas i min lya i stan! Måste ha lite stämning:) 


1/12

Publicerad 2015-12-01 10:39:55 i Allmänt,

Idag har jag ont i magen igen, blir tokig! Ska jobba idag så hoppas att det kommer gå bra. Vill inte vara hemma heller för då har jag inget att göra.. And I need the money.
Så det blir att bita ihop och dricka en massa vatten. 

Imorse hade jag lite hemmaträning. Följer något träningsprogram på facebook där de lägger ut en övning varje dag, som en julkalender och jag tycker det är bra med inspo och att man kan göra det hemma och inte gå på gym där det står uppblåsta män som tror de är ascoola... Usch.
Så säg hej till hälso sara. 
Nej skojar, kommer aldrig bli hälsosam. Säg istället hej till kak-socker-matvraket Sara! 


Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela