saraagnesterese

Äntligen

Publicerad 2013-06-24 23:31:23 i Allmänt,

Nu är mamma här hos mig i Italien:) resan har gått bra och vi hittade enkelt och smidigt till hennes hotell. Runt halv tio gick vi till en restaurang och åt vår första middag tillsammans. Mamma åt pasta och jag en pizza. Vi pratade en hel del och jag är glad att hon är här!
Imorgon ska vi till Verona. Det ska bli jättekul!
Kommer somna med ett leende inatt:)

MAMMI

Publicerad 2013-06-24 17:51:38 i Allmänt,

IKVÄLL KOMMER MAMMI!!!!
Om ca en timme beger jag mig mot flygplatsen för att hämta upp henne:) Åh jag är så glaaad:D ❤

Dagens störningsmoment

Publicerad 2013-06-19 13:25:53 i Allmänt,

Finns det något jag verkligen inte förstår mig på, så är det TANDPIERCING. Det finns alltså människor som FRIVILLIGT väljer att skaffa en liten "sten"/"smycke" på sin tand... Asså va, are you serious?!?
Jag tycker det är otroligt osmickrande och det ser ut som om människan som har denna fula grej har lort på tanden. Hur kul är det om man råkar fråga:
- Ursäkta, jag tror du har något pepparkorn eller mat på tanden.
- "nej det är en piercing"...
PINSAMT.
Så inse att det är fult bara.
:)

Jakobs födelsedag!!

Publicerad 2013-06-18 22:59:19 i Allmänt,

Idag fyller min fantastiska vän Jakob 20 år!! Jag är ledsen över att inte vara där såklart, men jag ringde honom för en stund sedan och han verkar ha en riktigt bra kväll! Är glad för det:)
Det finns inte ord på hur bra kompis Jakob är. Är det någon som får mig att skratta tills krampen smyger sig på i magen är det Jakob. Man har alltid roligt med honom.
Han kom även ner hit till Italien och det är jag ännu så glad över:) Det finns många fina minnen och fler kommer det bli! Jag önskar dig världens bästa dag och jag saknar dig! Stort grattis, love yaa❤❤

En dålig start på dagen

Publicerad 2013-06-18 13:53:58 i Allmänt,

Jag är så irriterad på italienare. Det är ett jävligt märkligt folk. Idag skulle jag åka till en kvinna i Arese för att hämta ost som V beställt. Jag åkte dit vid elva men ingen var hemma. Jag satte mig i solen och gick tillbaka efter 45 min. Men ingen var där... Jag behövde vara hemma strax efter tolv så att vi kunde äta tidigare. Så jag blev stressad och gick runt och svärde och var skitarg för att italienare har minne som guldfiskar och håller ALDRIG tider. Jag smsade till V och hon sa att hon skulle ringa sin vän (som jag inte vill träffa, tycker inte om den personen efter detta kaos) och att hon skulle höra av sig till mig. Gjorde hon det? Nej. Så jag åkte hem, möttes av en ilsk ukrainsk städerska och hon skällde lite på mig för att jag var sen och hon behövde jobba på andra ställen. OM HON BARA VISSTE VILKET KAOS JAG HADE! Så jag försökte förklara och ursäkta mig men det hade hon då fan inte tid att lyssna på. Jävla italienare.

Grr... Ibland blir man tokig.

EN JÄVLA VECKA

Publicerad 2013-06-17 08:34:10 i Allmänt,

Är det kvar tills mamma kommer!! Helt sjukt. Det ska bli så himla kul:)
Jag har nu planerat klart för mammas besök och jag vet vilka ställen vi ska åka till:) vädret ser ut att bli på topp så det känns bra:)

Och en annan grej som gör mig lycklig är att den 29/6 är jag bjuden på födelsedagsmiddag till Malin i min klass! Jag är så glad att jag är hemma då och kan vara med:) Taggad som fan! Åh hoppas denna vecka går fort!!

Solkräm är bra.

Publicerad 2013-06-15 19:54:24 i Allmänt,

Alltså jag blir så irriterad på människor som vägrar använda solkräm. Jag skojar inte, det är sjukt jobbigt. För de som inte använder det blir oftast röda och bränner sig. Ja och då ska de klaga över det och alla ska tycka så synd om dem. Men de får skylla sig själva att de blir fula och flagar över hela kroppen. Äckligt verkligen!
Men om man är en smart solare använder man solkräm som skyddar mot hudcancer och man får en snygg bränna. Det tar kanske längre tid, men hellre det än att vara tomatröd.
Ville bara få detta ur mig, det stör mig något fruktansvärt mycket! Grr.

Fix och trix!

Publicerad 2013-06-15 11:45:12 i Allmänt,

För en halvtimme sedan åkte familjen till Ligurien för att spendera helgen där med några vänner så jag är hemma själv med hunden:) Det är perfekt att de åker bort den här helgen, för jag behöver planera mammas vistelse, tänka ut en avskedspresent till Hanna och börja fixa en liten överraskning till familjen. Men det håller jag ännu hemligt för det kanske inte blir som jag tänkt. Det kan bli bra!
 
Så jag ska försöka vara efektiv (och inte fastna på facebook haha), och hinna att göra så mycket jag kan idag och sedan lägga mig ute och sola en stund. På onsdag ska det bli 34 grader!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Herregud jag kommer dö.
Älskar Italien och denna fantastiska värme!!
 
Jag ska också försöka uppdatera från Bologna och Neapel här lite senare!
 
 

Skype-samtalet som gjorde min dag!

Publicerad 2013-06-13 22:31:22 i Allmänt,

Jag vet inte vad som hänt med mig. Jag börjar fan bli hurtig. Har sprungit två dagar i rad i 40 min och 30 min. Jag ger mig själv en klapp på axeln och försöker hålla igång det nu:)
När jag kom in ikväll efter min springtur droppade svetten, sjukt varmt! Men härligt:)

Idag har jag skypat med mamma, pappa, Adrian och min andra hälft farmor! Jag har inte sett fammo sen i julas och det har typ gått 6 månader så jag grät lite lyckotårar över att få prata med henne! Det gjorde min dag:)
Sen skypade jag med Madde och shit vad jag längtar tills jag får träffa henne!!
Idag flyttar hon till Visby och jag är så nyfiken på hur det ser ut:)
Nu ska jag sova!

Sommarlovets första dag

Publicerad 2013-06-11 08:20:13 i

Idag är det första dagen på barnens sommarlov. Det har för min del varit väldigt lugnt vilket jag bara tycker är skönt. Jag gick upp strax efter sju för att fixa frukost och barnen vaknade inte förrän nio, så jag hann gå ut med hunden och chilla lite. Sen var även Valentina ledig så jag fick f.m fri. Då tog jag mig tid att städa lite i mitt rum och satt en stund i solen.
Varje dag denna vecka spelar barnen tennis här i residenset så jag kollade när de spelade och det såg riktigt kul ut! Sedan har de lekt med kompisar hela dagen:) så jag har inte gjort så mycket.
Ikväll ska jag fixa middag till mig och barnen för värdföräldrarna är iväg.

Idag är det exakt 2 veckor tills mamma kommer!! Vilket innebär om 18 dagar får Gotland se upp för då är jag back on track!!! Wihooo:D

Nytt köp!

Publicerad 2013-06-10 08:20:26 i

Idag var jag och Helen i Milano och kikade i lite affärer. Jag hittade en jättefin klänning från ZARA och jag vet exakt hur jag ska matcha den. Åh, är så glad jag köpte den. Sjukt fin och den bara skriker sara-style!!!
Sen köpte jag ett rosa nagellack, blush och en sminkborste. Sjukt nöjd:)
Kvällen avslöts med middag på en restaurang med några av familjens vänner. Trevligt och gott var det:)
Nu ska jag sova.

https://cdn2.cdnme.se/3323959/7-3/pic_51b4f85b9606ee496bc57883.jpg" class="image">

20 dagar kvar

Publicerad 2013-06-08 23:00:06 i

Idag var det ett år sedan jag tog studenten! Världen bästa dag, helt klart. Saknar alla i klassen och jag är så sjukt nyfiken på vad alla gör och hur de ser ut haha! Mycket händer på ett år liksom. Jag har spenderat mitt år i Italien som aupair, lärt mig ett nytt språk (halvdant), besökt många städer i Italien och lärt mig så sjukt mycket nytt. När jag kommer hem vill jag träffa alla mina fina tjejer från klassen och höra vad de gjort!

Idag har jag och Helen legat ute i solen och ätit jordgubbar:) det har varit 27+ så jag bara njuter och bättrar på brännan så gott det bara går. När jag kom hem runt 18.00 tog jag en timmes promenad och fick fågelbajs på min tröja... Av alla ställen träffar den såklart mig.
Sen har jag pratat med Frida i typ en timme:) skrattade så jag grät 2 gånger.
Nu ska jag sova!

Långfredagen?

Publicerad 2013-06-08 17:35:44 i

Idag känns det fan som långfredagen. Den här dagen har varit lång och seg. Jag gick upp 6.30 och fixade frukost till alla sen körde jag P till skolan. Åkte tillbaka till Lainate för att lämna bilen på koll. När jag kom dit visade det sig att de inte kunde göra något då det stod på pappret att det gjordes en koll förra året och vi skulle komma tillbaka nästa år. Så jag åkte till skolan igen för att lägga mig i solen ett tag. Förutom att jag dog av värme och svett fick jag nog lite färg också:)
Vid 13 hämtade jag P och vi stannade till 13.45 då Anna slöt. Sen åkte vi allihopa till en park för att ha en liten klassavslutning med pizza!:)
Det var mysigt, vi åt, spelade lite fotboll och sen hade barnen vattenkrig!
Sedan åkte vi hem och då kom grannbarnen över:) de är jättemysiga! Så vi lekte med dem ett tag. Sen har jag hämtat Giulia vid ett födelsedagskalas kl. 22.30. De var på ett ställe där det fanns en hoppborg och på slutet frågade en förälder om jag ville åka med ner för den borgen. Självklart sa jag ja och det var jag med fyra mammor som klunsade nedför den där rutchbanan. Men kul var det. Så det har varit en lång dag och jag är så sjukt trött!
Imorgon blir det att ligga ute i solen igen!
Ciao

Nationaldagen!!

Publicerad 2013-06-06 22:38:47 i

Det är så fint väder här i Italien just nu! Det har varit 26+ i tre dagar och jag bara njuter och försöker få så mycket färg som möjligt innan jag lämnar;)

Idag är det även Sveriges nationaldag och det har jag inte firat alls. Men jag tänkte på alla mina jobbkamrater på Lojsta Slott idag som hade fullt upp och vi slog rekord igen på inträdare! (Vafan heter det?) ah besökande menar jag;)
Så jag är stolt över det!
Snart får jag börja jobba på caféet, hänga med sköna arbetskompisar och skaffa nya äventyr med Amanda haha!

London i augusti?

Publicerad 2013-06-04 18:22:33 i

Igårkväll vid middagen frågade familjen om jag ville följa med dem till London under tio dagar i augusti! Valentina sa att jag behövde hjälpa till på morgon/fm och sen kan jag vara fri. Men jag får följa med när de ska göra olika utflykter:) de kommer bo i ett hus med två våningar nära centrum. Jag vill jättegärna med, för då får jag träffa de lite till innan det kommer en ny.
Jag ska höra med min boss om jag kan få ledigt. Annars kan jag åka efter vi stängt cafét. Datumen är 12-22 augusti. Hur nice!!!!:D

Ett år sedan

Publicerad 2013-06-03 22:44:09 i

Idag är det ett år sedan det var bal för oss studenter. En av de roligaste saker jag gjort i mitt liv. Jag hade världens bästa kavaljer: Jakob! Utan honom hade det inte varit samma sak:) Vi hade en grym bil, jag hade en fin klänning och kvällen var så kul. Full och glad var man också! ;) haha...
Idag ett år senare sitter jag i Milano och är aupair. Jag är stolt och glad att jag envisades med att stanna kvar här och avsluta i juni istället för i julas som jag först ville. Om 3 veckor kommer mamma, sen får jag äntligen komma hem. Jag behöver träffa Madde och Jakob. De är så sjukt saknade. Och min underbara Frida! Puss vad jag saknar er!!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela