saraagnesterese

livet på tybblegatan

Publicerad 2017-02-26 19:13:48 i Allmänt,

Jag har klagat en hel del på att bo i korridor, på jobbiga grannar. Men nu i våran korridor har vi så sjukt kul! Det är alltid två utländska studenter som kommer hit och bor ett halvår. De två som var här i höstas var sjukt tråkiga och man hade ingen kontakt alls med dem.
Men nu har det kommit in två tyska killar som är så jäkla roliga och sköna! Vi har känt varandra i typ några veckor men driver med varandra och hänger en massa mer i köket och så. Vi hade en korridorsfest hos oss för en vecka sen, då var det typ 40 om inte 50 pers mot slutet. Vi hade beer pong bord och det var sjukt bra stämning!
 
På torsdag ska vi fira en tjej som bor i korridoren och jag kom på den briljanta idén att baka en tårta, så det ska vi göra. Sen ska vi gå på time beer och dricka öl klockan fyra :) det kommer bli så kul!
#livetpåtybblegatan

Snart Åre!

Publicerad 2017-02-22 20:50:01 i Allmänt,

Häromdagen satt jag och kollade igenom vårt hemska schema som man får panik av att bara kolla på, SÅ mycket att hinna med! MEN den 16:e mars, tre dagar efter tentan så går jag fram till 12.00 och sen är jag "ledig" resten av veckan och fick idén att då tar jag mitt pick och pack och åker till Åre och hänger med Madde <3
Sagt är gjort och resan är bokad, kommer bli en lång tågresa men så värt, jag längtar ihjäl mig. Behöver få komma iväg lite :)
 
Nu läser vi om farmakologi och omvårdnad parallellt och det är fan jobbigt. Svårt att hinna lägga ner fokus på båda. Sitter med farmakologin nu och det är så komplicerat och tentan är ju snart så det är en aningens stressigt. Som tur är har jag läst om stresshantering nyss så jag får väl sätta mig och meditera en stund och hoppas det blir bättre..... haha jävla påhitt.
 
 
 

YES

Publicerad 2017-02-02 10:50:52 i Allmänt,

Igår fick vi svar från andra delen av anatomitentan och jag blev godkänd! Den lättnaden är obeskrivlig. Det var 37% som inte klarade den och jag är så glad att jag inte var en utav dem!
Så nu kan jag verkligen säga att termin 1 är avklarad! Woho :D
 
I lördags hade vi födelsedagsfest för mig och två till tjejkompisar som fyllt år i januari och det blev super lyckat! På förfesten så hade vi anordnat lite lekar och gjort knäckepizza. Det var verkligen supergott och de tog slut på en sekund typ :)
Sen gick vi ut på strömpis och för en gångs skull var alla ute tillsammans hela kvällen och det var mycket dans och bara så himla kul.
 
Men nu är det tillbaka till skrivbordet hela helgen och plugga inför nästa tenta, den känns lite bättre då det inte är lika mycket detaljer och fakta att komma ihåg. Vi pluggar hälsoprocesser och psykologi så man kan ordbajsa på tentan och det gillar vi.
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela