saraagnesterese

Sköna Maj

Publicerad 2017-04-30 13:28:12 i Allmänt,

Woho idag är det Valborg och det ska självklart firas med att se på eld! Är så taggad, för tydligen har dem här i Örebro elden på vattnet vid slottet som dom tänder genom att skjuta eldpilar!! Hur coolt.
Sen kan man stå och nynna vintern rasat också. Ska dit med två kompisar och kanske ta ett glas vin efteråt:)
 
I fredags hade vi en sista fest tillsammans med en av våra korridorsrummis som åker hem idag till Tyskland. Kommer sakna honom för han var en sån som kom in i ett rum och det blev bra stämning direkt! Så det är lite sorgligt, men det var kul fest iaf!
Har slagit i näsan då den är lite blå och väldigt öm, väldigt oklart vad som hänt men den är inte bruten så det är lika bra att inte veta mer än så kanske.
 
Har bokat resa hem till gotland 15 maj och blir där en vecka, LÄNGTAR.
 
 
 

WIFI ÄNTLIGEN

Publicerad 2017-04-25 16:06:07 i Allmänt,

Nu har jag äntligen köpt mig en router så att jag kan få wifi till mobilen, har väntat alldeles för länge och idag när man fick CSN var det bara att köpa.
Så nu är det installerat och fungerar hur bra som helst, är så nöjd!
 
Idag har jag och några klasskompisar bokat resa till Gotland och det ska bli så himla kul att hänga där tillsammans! Alla är supertaggade och vi kommer ha så mysigt:)
 
En mycket bättre dag jämfört med igår!
 
 

Stulen cykel

Publicerad 2017-04-24 21:40:54 i Allmänt,

Att man ska behöva vänja sig att leva i en värld full med idioter är ju tydligen nåt man måste acceptera. Idag när jag skulle till skolan gick jag till vad jag trodde min cykel var, och insåg att nån idiot snott den. Min fina svarta monark. Det som fanns kvar var framhjulet och låset, TACK det var ju vänligt. Blev så sjukt arg och ledsen, med en månad kvar måste jag skaffa en ny cykel. Ska man behöva bära upp den på rummet varje kväll eller va fan.
 
Men sen blev det lite bättre när vi fick sluta tidigare från skolan, och jag blev godkänd på KTC-examinationen. Så det var ju nåt positivt iaf.
 
 

-

Publicerad 2017-04-19 15:04:23 i Allmänt,

Idag har jag verkligen känt mig som en zombie, har varit såå trött! Jobbade fram till 21.30 igår och sen upp idag vid 05... Men som tur var så hade avdelningen utbildning idag om palliativ vård så jag var med på det under förmiddagen, sen skulle de göra lite planering så då fick jag gå hem:) Så skönt att inte behöva "jobba" just idag.
Har bara två dagar kvar sen är VFU:n klar och det käns lagom, ska bli skönt att komma tillbaka till vardagen. För jag iaf orkar inte plugga när man kommer hem för det är så långa dagar, och sätta sig och läsa ett 20 sidor långt kapitel blir man inte piggare av ;)
 
Ikväll ska vi ha städmöte i korridoren då vi ska vårstäda/storstäda hela köket och det är sjukt mycket att städa... Så det ska man få tid med också, man har ju inte alls mycket att göra ändå. Och om man inte blir godkänd måste vi pröjsa för en städfirma... Så jag ska fan va städboss för killarna lär ju inte vara så noggranna ;)
 

Vecka ett av två klara

Publicerad 2017-04-13 15:32:28 i Allmänt,

Nu är första veckan avklarad på praktiken och det ska bli skönt med lite sovmorgon då jag gått upp 4.30 varje morgon denna vecka! Förvånad att jag inte försovit mig en enda gång ;)
Det har känts mycket bättre under veckan och jag börjar lära känna några av de boende mer och mer. Dock idag var jag med om något jag helst inte vill vara med om igen. Men jag tog mig igenom det! Personalen sa att jag var duktig som är med på de moment/situationer som anses vara "äckliga". Tydligen har det varit andra studenter som inte ens klarar av att vara i rummen, det tycker jag är lite töntigt.
Tur man är härdad som bott på en bondgård och granne med en skitbrunn, då klarar man av det mesta ;)
 
Nu är jag ledig hela helgen och imorgon ska jag och tjejerna ses på tacomys och prata om hur veckan varit:) Sen ska jag plugga som vanligt!

-

Publicerad 2017-04-10 18:53:47 i Allmänt,

Har haft min första dag på tvåveckors praktiken. Det gick bra, fick gå med en undersköterska och observerade mest då allt är nytt och jag har ju aldrig arbetat inom vården förut så man blir lite osäker på allt. Men personalen är trevlig men det blev sjukt jobbigt på slutet av dagen, blev lite känslomässig och ville helst därifrån. Det bara kom upp till mig hur jobbigt det är att vara bland så sjuka människor, det blev så verkligt på något sätt att vara i en sån miljö en hel dag. Sen flyger tankarna till att man påminns om morfar och då blev det jobbigt.
Man får ju lägga det personliga åt sidan, men det är svårt.
Kan fortfarande inte bestämma mig om jag vill fortsätta eller inte, jag har ännu inte fått känslan "YES, det här är skitkul och det är detta jag verkligen vill göra" och jag undrar hur lång tid jag egentligen ska ge det.
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela