saraagnesterese

Dirty dinner halloween

Publicerad 2016-10-31 16:44:17 i Allmänt,

I lördags var jag på halloweenfest! Vi var först på en förfest hemma hos en tjej i en liten etta och vi var ca 20 st, det var trångt men kul. Sen åkte vi till Strömpis som nattklubben heter och åt middag och sen blev det fest efter det. Var inte där så länge då jag var så trött vid halv tolv haha. Man har ju pluggat så intensivt dessa veckor så man är helt slut! Men kul var det iaf :)
 
Idag har vi redovisat våra artiklar på ett seminarium och det var det sista inför tenta. Tack och lov! Nu blir det att nöta in allting de sista dagarna. Dock så var alla tvugna att revidera sina arbeten då det blivit missförstånd hur man skulle skriva. Vi behövde inte göra så mycket men har till på måndag på oss så det får bli att ta tag i efter tentan.
 
Snart ska jag iväg på ett spinningpass och cykla bort alla kalorier från helgens bravader.
 
 
Tjuv & polis
 
 
Från förfesten, så snyggt gjort allting!
 
 
 
 
 
 

Hemmabygge

Publicerad 2016-10-26 09:36:52 i Allmänt,

Imorse gick jag upp klockan sex för jag hade tvättid. Jag övervägde att strunta i tiden och ligga kvar och sova istället för var sjukt trött. Men mitt sunda förnuft tog över och jag pallrade mig dit ändå.
Sen när jag hängt upp min tvätt och tar bort tre plagg för att istället lägga dit mina svarta kängor jag tvättat RASAR tvättställningen och en plastbit som håller fast ställningen lossnar..........
Asså har man otur eller vad? Men lite komiskt är det, för det är klart att det ska hända mig.
Så nu måste det komma hit nån och laga den, vilket innebär att jag måste städa...
 
Men jag har verkligen ingen plats att hänga upp tvätten, så byggde ihop en liten tvättlina som blev skitdålig haha! Satt fast ett snöre i ett garderobshandtag och runt ett rör ovanför toaletten så jag får gå limbo genom hallen... Det är fan kaos i detta 19 kvadratmeters rum just nu.
Det var min kaosiga morgon.
 
Idag ska jag och några från klassen ses och gå igenom inför tentan, se om vi kan slå ihop våra förvirrade huvuden och få någon slags klarhet, vore trevligt.
 
På lördag blir det HALOWEENFEST :D Vi ska till strömpis, en nattklubb, där vi först äter en trerätters middag och sedan blir det fest! Ska bli så kul att få unna sig lite skojigheter!
 
 
 
Tvättlina á moi!
 

31/32

Publicerad 2016-10-24 11:58:27 i Allmänt,

Fick resultatet från första tentan idag, och som jag redan visste så klarade jag den inte.
Var ett poäng ifrån godkänt och det är så fruktansvärt surt.
Så det var inte så kul att se när man har som mest att göra och så ska man gå ett steg tillbaka och nu får man helt plötsligt plugga till TVÅ tentor. Precis vad jag behövde.
 
Gör om, gör rätt helt enkelt.
 

.

Publicerad 2016-10-23 17:07:30 i Allmänt,

Måndag: Ha läst ett kapitel om teamarbete och sen seminare med läkarstudenter hela em
Efter det skriva klart en rapport om två artiklar
 
tisdag: Inlämningsuppgift jämförelse mellan kvalitativ och kvantitativ forskning
 
onsdag: förberedelse inför seminarie om vetenskapsteori (ev. fixa rapport)
 
torsdag: Seminarie vetenskapsteri + inlämning av rapporten
 
fredag: Tentaplugg & inlämning reflektion vetenskapsteori
 
Måndag : seminarium informationssökning (redovisa rapporten)
 
Torsdag TENTA
 
Asså det är sjukt vad mycket dem klämmer in innan tentan! Asså jag får panik.
Den här rapporten tar så mycket tid, för vi ska läsa två artiklar på engelska och skriva en svensk rapport. Och det är så svårt!! Vi har haft jättemycket problem att ens hitta artiklar och den jag ska läsa på fattar jag inte!
Så det tar TIMMAR för mig att läsa och hinner jag tentaplugga, nej.
 
Jag längtar tills man får skriva kursutvärdering för då ska jag verkligen ta upp att det här upplägget inte har varit bra. Dem kan definitivt satsa på förbättringsarbete på den fronten.
 
plus att vi inte ens fått tillbaka vår första tenta. Det har gått över 15 arbetsdagar och det är man ju också stressad över. Nej jag blir sjukt irriterad.

Träningsvärk from hell

Publicerad 2016-10-19 21:38:18 i Allmänt,

Jag har sån sjuk träningsvärk i benen, sådär ont så att varje trappsteg man tar när man går ner gör så fruktansvärt ont. Det blev inte bättre idag då Sofie drog med mig på ett spinningpass med intervaller, haha! Men det gick. Det är tur jag har henne att gymma med, hon drar upp mig i princip varannan morgon och så är vi på gymmet klockan åtta!! Helt sjukt, men det är ändå kul :)
Tränar för att VRÄKA i mig kött och potatis när jag kommer hem (och julmat och godis). Har inte ätit potatis sen jag flyttade hit...
 
Förra torsdagen var jag på något som heter "Timebeer", det är på kårhuset och man dricker en massa öl. Det öppnar kl. 16 och då kostar en öl 16 kr (DRÖM). Sen höjs det en krona efter varje heltimma. Farligt att sitta ner och drick billig öl, men det var riktigt kul! De har ett musikquiz också, vilket vi inte var så bra på. Men sen spelade vi lite spel också, riktigt sköj.

Man måste unna sig efter alla timmar av plugg. Jag LÄNGTAR till den här kursen är över. Det är svårt och tråkigt och vill bara bli av med den.
Vi har så sjukt mycket uppgifter att göra utöver att plugga till tentan och jag HÄLLER i mig kaffe för att orka ha ögonen öppna.

I helgen vankas eventuellt räkskiva med mina gäris <3
 
 
 

så jävla anti

Publicerad 2016-10-11 14:39:10 i Allmänt,

Idag har jag inte varit på humör. Vi håller på med en jättesvår kurs som handlar om förbättringsarbete, statistik, kvalitativt och kvantitivt arbete, analyser av vetenskapliga texter, typ forskning och massa annat svårt. Asså jag kan inte beskriva hur tufft det här är. Massa svåra begrepp och långa dagar med föreläsningar och det jag stör mig så sjukt mycket på är att vissa föreläsare säger "ja men det här kan ni ju från gymnasiet"! Så kan dem ju inte säga, inte fan kommer jag ihåg vad jag lärde mig för typ sex år sen och vissa grejer har man inte ens lärt sig. Dem kan inte förutse att alla kan saker bara för att de själva ser det som en självklarhet.
 
Sista föreläsningen vi hade gick jag faktiskt ifrån för jag fick inte ut någonting. Föreläsaren var en man som snackar engelska och pratar så jävla otydlig, snabb engelska och han har inget sammanhang eller förklarar begreppen som står på power pointen. Det gick inte att hänga med, alla i klassrummet suckade, och sa att de inte hängde med.
Så jag fick nog och gick när vi hade paus, och jag var inte den enda som gjorde det.
 
Jag fattar ju att det vi läser är viktigt men det känns som om att det här kommer alldeles för tidigt i utbildningen. Eller så är jag jävligt trög, men det här är fan inte kul när man inte fattar.
Och igår hade vi en föreläsare som inte kunde säga "R". Asså visst hon kan inte hjälpa det, men fan vad störande det var. Sen var hon fett virrig och kunde inte svara på frågor som ställdes.
 
Det är sådana här dagar jag funderar på vad fan jag gett mig in på och att det här inte är vad jag ska hålla på med. Vet inte hur länge jag ska ge det här en chans.
 
så nu har jag fått klaga och nu ska jag fortsätta va arg resten av dagen.
 
 
 
 

Händelserik PW

Publicerad 2016-10-03 21:47:17 i Allmänt,

Idag har vi haft en chill dag. Vi började med kursintro på 45 minuter, sen en håltimma på 3 (!) timmar och sen en föreläsning. Sjukt segt att vänta så länge men eftersom jag hänger med de skönaste tjejerna så gick tiden ändå undan.
Jag hade dock glömt registrera mig på kursen och upptäckte det igår och fick panik! Men det löste sig idag. Så jävla krångligt att man ska anmäla sig till varje kurs, fett omständigt.
 
Efter skolan gick jag och Sofie på en power walk och upptäckte Örebro! Vi bara gick och hamnade i Wadköping, typ ett litet ställe i Örebro och det var sjukt fint! Sen gick vi igenom en park där det var konst i form av popcorn, och lite längre fram satt en man och spelade cello. Haha asså det var så konstigt allting!
Men 1.5 timme var vi ute och gick, det var kanske inte den skönaste promenaden i mitt liv då jag har två stora skavsår på hälarna från i lördags. Men det gick det med ;)
 
 
Det här är Wadköping, det var som att kliva ett x-antal år tillbaka i tiden! Sjukt mysigt.
 
 
Bland det absolut fulaste jag sett i mitt liv haha
 
Ville joina den här mannen. Hur idylliskt?
 
Här är en världssnygg bild på oss från finsittningen! Vi började drick klockan två på dagen och här var klockan sex och gissa om vi var nyktra här ;) Hade kul men finsittning är rätt överskattat.
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela