saraagnesterese

9/6

Publicerad 2016-06-09 17:52:24 i Allmänt,

Idag på jobbet kom miljö&hälsa tillbaka på en återkoll och allt såg mycket bra ut! Är så himla lättad, för jag är verkligen livrädd för de där typerna. Var svinnervös hela förmiddagen men det är inte så konstigt när de har ett stoneface och läskiga dräkter på sig. Nu kan man andas ut och fortsätta hålla det rent och fint:)
 
Ikväll ska jag träffa Karro och äta middag på amarillo! Det är ett av mina favoritställen, tapas och god öl. Allt jag begär.
 
Imorgon ska jag ner och kolla på studenterna, synd bara att det ska regna hela dagen. Tycker synd om mig själv som ska stå där utan varken regnjacka eller paraply, men tycker såklart synd om studenterna också;)
Man kan ju inte få allt här i världen!
 

En dag på stranden

Publicerad 2016-06-07 20:09:40 i Allmänt,

Idag följde jag med Jakob och hans kompisar till stranden! Vi åkte först till sysne fiskbutik och köpte med oss rökta räkor och rökt makrill. Sen åkte vi till Sandviken och solade och åt allt gott vi köpt. 
Några badade men inte jag. Det var verkligen svinkallt, jag doppade tån och fick rysningar i hela kroppen av kyla. Så jag höll mig på torra land, är ju människa av en anledning.
Nu kan jag iaf bocka av att ha varit på stranden en gång i sommar, får se hur många med som hinns med.
 
Snart kommer Madde, Anso och Clara ner till ön och vi håller på att planera in massa roliga saker att hitta på. Ska bli kul att få hänga med mina tjejer igen!
 
 

-

Publicerad 2016-06-03 21:31:50 i Allmänt,

Att det har gått över en månad sen jag kom hem från Åre känns sjukt märkligt. Man kommer in så fort i vardagen här hemma, det känns som om tiden stått still och allt är i princip som vanligt. Jävligt skönt ändå. Gillar jag förändringar, nej. 
 
På tal om en helt annan grej, igår när jag och Jakob gick till Atterdags för att handla mjölk till pannkakor vi skulle käka så kostade en liter mjölk 4.90 kr!!! What the fuck, är det ett jävla skämt? Visst att mjölken gick ut idag men det är provocerande och vidrigt att det kostar så lite. fyfan. 
 
Aja, en positiv grej är att jag är ledig heela helgen och det ska bli så skönt! Imorgonkväll ska jag träffa en klasskompis från gymnasiet och catch up om livet. sen på söndag ska jag och Jakob gå på balen! Är så taggad att få se Sara som säkert kommer vara hur fin som helst:) 
Jag älskar studenttider men hatar det samtidigt, för jag vill uppleva det igen. Jag blir avundsjuk på alla varje år som ska ta studenten, det var så kul. Att det var fyra år sedan... galet.
 
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela