saraagnesterese

4

Publicerad 2016-04-06 09:17:24 i Allmänt,

Fyra jobbdagar kvar nu. Jag vill att det ska bli söndag nu så att jag äntligen får hänga med Jakob! Shit vad jag längtar!! 
Igår innan jobbet så var jag, Madde,Stina och Malin på Åre bageri och åt frukost. Vi satt där i två timmar och bara åt och myste:) Vi planerade att dem ska komma till Gotland i sommar och hälsa på bland annat. Hade varit hur kul som helst!
Igår ringde jag till fina mormor som fyllde år. Hon är så himla fin att prata med. Hon berättar saker på ett sätt som bara mormor kan. Världens mysigaste❤️ hon var så orolig att jag skulle köra hem själv från Åre haha, men lugnade henne med att Jakob följer med;) 

Nu blire å städa. Jääääääääjjj. 

En vecka

Publicerad 2016-04-03 21:00:22 i Allmänt,

Nu är det exakt en vecka kvar på jobbet och det ska bli så skönt att va ledig ett par dagar innan jag åker hem till min kära ö. 
Jakob har beställt flyg upp hit och han kommer den 10/4 och jag längtar! Har saknat den stjärnan väldigt mycket❤️ 
Är fortfarande helt slut, har verkligen noll energi i kroppen just nu. Idag har jag jobbat 10 timmar och har gäspat hela dagen. Fyfan. 

Idag undrade Irina om jag ville köra en säsong på hotellet nästa vinter igen. Jag har funderat på det eftersom jag verkligen haft så sjukt kul! Om jag skulle vilja det så kommer jag vara reserv på städ och få mer ansvar på afterskin som att ha ansvar för drinkbord osv. Det skulle va kul! Det är roligt att jag tydligen gjort bra ifrån mig trots alla bakisdagar haha;) 
Men vi får se vad som händer. 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela