saraagnesterese

sikken helg

Publicerad 2015-02-09 20:02:51 i Allmänt,

Shit vilken rolig helg jag haft!
Började med att på fredagkväll hade vi crêpesmiddag på skolan, vi har två fransmän som går här och de hade anordnat värsta middagen till oss. Så vi åt matcrepes och efterrättscrepes. Sjukt gott!
Sen på lördagen jobbade jag på skafferiet, det var jättemycket folk så det var kul:)
På kvällen blev det fest hos en av simons kompisar, så där hade vi förfest och sen gick vi ut på surfers. Så jäkla kul!
Bästa med hela kvällen var att komma bort från skolan och folket här. Finns de som man gärna tar en paus ifrån. Gött att festa med lite andra sköna människor som släpper loss liksom. På söndagen åt vi brunch hos han som vi hade förfest hos och fan vad gott det var, riktigt gött bakishäng!
 
 
 

2/2-2015

Publicerad 2015-02-02 22:54:35 i Allmänt,

Idag har vi i folkmusikprofilen startat upp ett nytt projekt och det vi ska jobba med nu ett tag framöver är låtar med "kort etta". Det innebär att pulsen är asymetrisk. Har spelat lite sånt förra året men ska bli kul att ta upp det igen:)
Sen kom Jakob förbi en stund ikväll och hjälpte mig att uppdatera min telefon och så åt vi pizza och hade lite kvalitetstid. Sjukt uppskattat och behövligt:)
Imorgon ska vi se på när sång&ensembleprofilen har redovisning på sina projekt, det ska bli kul!
 
 

1/2-2015

Publicerad 2015-02-01 19:40:51 i Allmänt,

Sist jag skrev här var i november... bra uppdatering.
Nu har jag börjat sista terminen på folkan och det känns bra:) Jag känner att jag utvecklas och det är fullt upp att göra. Mina flöjtlektioner går bra och teorin börjar jag förstå mer och mer. Håller även på med ett projekt, för vi som går andra året ska vi göra något slags projekt att redovisa i mars/april. Mitt handlar om att jag utgår ifrån e4:an i Sverige och då ska jag spela låtar från de landskapen vägen passerar. Det är ett kul projekt men det kräver mycket tid.
Sen jobbar jag även helger på Skafferiet för att få ihop lite extra pengar. Där trivs jag jättebra och jag har fått mycket positiv respons från cheferna och de gillar mig, vilket gör mig väldigt glad!
Så där ska jag även få jobba i sommar och det ser jag fram emot.

Har jobbat 6 timmar igår och 7 timmar idag, och nu är jag helt slut. Blir en tidig kväll så man orkar med veckan som kommer!
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela