saraagnesterese

Middag på Amarillo

Publicerad 2014-03-31 19:10:55 i Allmänt,

I lördags hade jag ännu en mysig kväll med fina vänner:) Jag, Frida och Jakob åt middag på Amarillo i Visby och åt oss proppmätta. De har smårätter som man beställer in så vi tog in några stycken och delade och smakade av varandras rätter. Sjukt gott!
Sen sov jag kvar i stan hos Frida och på söndagen gjorde jag i princip ingenting. Sov mest för jag var så himla trött. Det var en väldigt intensiv vecka och jag tror denna vecka bjuder på en massa den med, men det är kul!
Suddig bild men detta åt vi, jag och mina gullegrisar<3
 

Sleep over!

Publicerad 2014-03-30 00:11:51 i Allmänt,

Igår hade jag, Mikaela och Clara en sleep over i Tofta:) vi gjorde en mega god sallad till middag och sen såg vi Titanic och åt glass:) så himla mysigt. Sen imorse åt vi frukost ute i solen och sen tog vi en promenad ner till stranden. Super kul att träffas och bara mysa järnet!

TT-tjej tisdag

Publicerad 2014-03-27 00:03:17 i Allmänt,

Igår hade jag och tre av tjejerna i klassen lite mysig middag hemma hos Josefine:) vi lagade mat, snackade skit och självklart tillkom en hel del skvaller av olika slag. Vi hade väldigt mycket att lätta från våra hjärtan och sen brast vi ut i ett X-antal skrattattacker!:)
Det var så skönt att ses utanför skolan och att för en gångs skull inte göra grejer med Alla.. 
Innan vi sågs hos Josefine tog jag med mig min vän Kattniss och klippte mig lite spontant sådär. Nu är det kort och jag gillart! 
Solig dag

Publicerad 2014-03-11 17:22:42 i Allmänt,

Solen har skinat hela dagen idag och det resulterade i att vi satt ute och åt lunch och även eftermiddagsfikat! Det har varit en bra dag och jag har fått en hel del saker gjorda vilket känns bra. Det är mycket som händer nu framöver och på lördag är det bara 2 månader kvar till skolan slutar.
Ska upp till skolan igen ikväll och spela lite med min projektgrupp, så jag ska även passa på att springa innan. Har legat på latsidan nu allför länge så nu får jag passa på!
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela