saraagnesterese

Är förkyld

Publicerad 2014-07-21 12:38:45 i Allmänt,

Är så jävla förkyld, snorig, varm och nyser hela tiden. Men är jag hemma från jobbet för det? Nej. Jag tar det som en man och går vidare. Allt för att få pengar. På fredag kommer första lönen och jag väntar ihjäl mig på de jävla pengarna så man kan få ett liv igen. Tanka bilen, betala hyra och spara pengar till Grekland är det första jag ska göra.
Har iaf bestämt mig för att det är folkan jag ka gå på ett år till. Det kommer bli najs. Är faktikst riktigt taggad:)
 
Ska snart jobba.... urssssssh
 

Örebro eller Gotland?

Publicerad 2014-07-15 13:38:29 i Allmänt,

Häromdagen fick jag besked att jag kom in på sjuksköterskeprogrammet i Örebro till hösten. Det är sjukt kul att jag kom in men jag kan inte bestämma mig om jag vill gå eller inte. Jag har funderat en massa men det lutar mest till att vara kvar på Gotland ett år till och gå på folkan och se om jag verkligen vill fortsätta med musik eller inte. Jag tror jag behöver ett år till att tänka på vad jag vill göra. Det känns nästan bäst så. 
Har fått boende i LÖrebro men jag vill nog vänta ändå. Det är jöttesvårt men jag vill helst gå på sjuksköterskeprogrammet på Gotland så jag ska söka nästa är igen! Men som sagt jag har inte bestämt mig så vi får se:)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela