saraagnesterese

Tvättmedelslukt i hela huset

Publicerad 2014-01-30 21:19:12 i Allmänt,

Tvättmaskinen rullar på för fullt, blommorna är vattnade och nu håller jag på att fixa mitt rum. Jag tror aldrig jag har hållit det iordning i en vecka. Det hinns alltid läggas kläder på hög och saker överallt. Himla jobbigt ska jag tala om.
Varit på kör-rep i stan idag och när jag skulle köra hem var det inte kul. Det yrar som fan verkligen! På vissa ställen såg man knappt vägen så det var lite obehagligt. Men jag kom hem efter en timme....
 
Imorgon är det fredag! Woho:D har en helt oplanerad helg vilket är skönt, men det lär alltid dyka upp grejer att göra.
 
Tjoooh

En resa för livet

Publicerad 2014-01-14 22:41:22 i Allmänt,

Satt och såg första avsnittet av "En resa för livet" på tv4 och blev helt tagen. Verkligen ett jätte bra program som får en att tänka till. Jag får dåligt samvete när jag klagar på att börja 8.30 i skolan när det finns barn som inte får möjlighet att gå i skolan. Jag har sån tur att varje dag få åka till mitt fina folkan och hänga med sköna människor och göra roliga grejer! Jag lär mig verkligen att uppskatta det jag har efter att sett det programmet. 
Jag har sagt det innan men jag säger det igen, så fort jag har ett jobb med lön så ska jag helt klart bli världsfadder. Ingen tvekan! :) 


Trettondagen

Publicerad 2014-01-06 11:07:58 i Allmänt,

Idag är det trettondagen och det innebär traditionellt firande i Hmese missionskyrka. Jag ska spela unde gudstjänsten och därefter blir det fika (älskar kyrkfika!!) och dans kring granen och tomten kommer :)
Det är alltid så himla mysigt! Synd att inte min vän Madde är med, men jag får klara mig ändå.
 
Imorgon börjar skolan igen, ska bli så skönt att det börjar igen! Längtar efter få träffa alla igen:)
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela