saraagnesterese

Idag har jag...

Publicerad 2014-02-27 21:11:39 i Allmänt,

  • Power-Walkat 5 km till russparken, och sprang hem 5 km = 1 mils motion
  • Spelat tvärflöjt och lärt mig en ny låt
  • Lagat en god omelett
  • Haft på mig nyköpta jeans som är Tajta med stort T.
  • lugnat ner mig från gårdagen.

jävla piss översittare

Publicerad 2014-02-26 12:34:27 i Allmänt,

Kul att man fått reda på att min bil som vi precis köpt inte gick igenom besiktningen och vi lämnade bilen idag på verkstaden. De ringde nyss och sa att de inte går att minska avgasutsläppningen och att motorn lagt av. I helvete heller, den går som ett jävla skott kan jag tala om. De kan sätta in en katalysator men det kommer bara hålla ett år sen måste jag SKROTA EN FUNGERANDE BIL. Det är inte klokt.
 
Man blir så jävla förbannad för man hör ju hur idiotiskt det låter. Självklart är de dem som sitter i den där jävla regeringen som kommit på den här löjliga regeln. Jag skiter fullständigt i om jag släpper ut liiiite mer avgaser än en annan bil. Vad fan gör det. Usch jag blir så jävla sur, jävla system, jävla översittare.

Om det ska bli en sån jävla bättre miljö, förbättra kollektivtrafiken väl. Att ta bort bussturer hjäper ju inte direkt. Politiker vet inte vad de gör längre. Om de gör något så blir det ändå åt helvete fel. Jag lackar sönder.
 
 

KORFU

Publicerad 2014-02-26 10:06:45 i Allmänt,

Igår bokade FEJS:it (Frida, Elin, Jakob och jag) resa till GREKLAND OCH ÖN KORFU!! Det ska bli så himla härligt! Flyg+boende är betalt och det gick på 3400 kr, och där vi bor har vi nära till stranden och centrum. Vi kommer dela på en tvårumslägenhet och hotellet har pool m.m. Det är inte det lyxigaste men vi ska ju upptäcka ön och inte vara på hotellet. Det här blir min första riktiga solsemester och jag är sjukt taggad!
 

Det går bra nu kompis

Publicerad 2014-02-23 16:19:21 i Allmänt,

Nu är det sportlov och det kommer väldigt lägligt tycker jag. Det finns människor i min klass jag irriterar ihjäl mig på. Bl.a. folk som har lammskinnstofflor och lyfter inte på fötterna!!! HATAR SKRAPLJUDET. Alla är övertrevliga och man måste jämt göra grejer med alla (PLEASE GIVE ME SOME PRIVACY) ja men förutom det så tycker jag om dessa människor ändå:) De är som en liten mysig familj.
 
Jag känner att nu flyter livet på, jobb och boende är fixat i sommar, mitt rum är vårstädat, jag börjar komma igång med motionen, jag har börjat läsa i hungergames boken, jag har börjat spara pengar till en Greklandsresa i augusti och nu har jag börjat lägga ett pussel på 500 bitar. Kan det bli bättre? ehhh nej faktiskt inte.
 
Så nu ska jag äta en polkagris och pussla lite till!
 Tjoflöjt i solen.
 
 

Klackarna i taket

Publicerad 2014-02-06 22:18:19 i Allmänt,

Vid varje tillfälle jag haft, suttit på toa, kört bil, städat, sminkat mig, vattnat blommorna ah u name it har jag lyssnat på partymusik och taggat järnet inför morgondagens utgång med klassen!!
Ska bli så kul! 
Har ännu mycket jag måste göra. Ska göra en packlista till Uppsala och välja kläder, sen måste jag tänka ut vad jag ska ha på mig imorgon och ja det tar sin tid. Så det ska jag göra nu:) 
Wohooooo!!!

hej och hå

Publicerad 2014-02-03 19:40:52 i Allmänt,

Nu är det mycket som händer för tillfället i min vardag. Det är en projektredovisning i folkmusikprofil, fortsättning med ett irländsk grupparbete, spelning i Hemse MK imorgon, egna läxor och massa låtar som ska övas in. Ja det är mycket att hinna med, Sen är det scoutplanering, körer och så ska jag iväg till Uppsala över helgen. Frida och Elin har gett det till mig i födelsedagspresent, så vi ska mysa runt och se en musikal i stockholm:D
Och det bästa av allt: på fredag ska jag spela lasertag med klassen och sen utgång på det. LÄNGTAR:)
 
En annan skitkul grej, det är att jag fixat boende i Visby i sommar så då ska jag, Clara och Jakob bo tillsammans!! Kommer bli så sjuk fett:D
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela