saraagnesterese

Sorg

Publicerad 2014-04-30 22:03:31 i Allmänt,


Tände ett ljus för en klasskompis far som gått bort i nättras. Alla tankar till dem. <3

Nisseviken

Publicerad 2014-04-20 09:58:00 i Allmänt,

Igår åkte jag ner mot Nisseviken för att hjälpa till med målningen av ett församlingshem som sudret äger. Jag var där fram till lunch men sen var jag tvungen att åka till skolan och öva. Men det var inte så kul att sitta där inomhus när solen strålar utanför, så jag tog mitt pick och pack och begav mig till kyrkan här hemma för att öva där istället. Tyckte det var kul att spela i en annan akustik och så:)
 
Ikväll ska jag spela i kyrkan och imorgon är jag lediiig!
 

60-årsfirande!

Publicerad 2014-04-18 23:04:22 i Allmänt,

Vilken dag!
Började med att gå på en gudstjänst som var så himla låååååång... Men det var fin sång från "ungdomskören" (som är alla över 50 typ....) haha
Efter det åkte vi till stan för att fira Åke som fyllde 60! Det var drop in så vi kom dit runt halv tre och hälsade på alla och åt en supergod smörgåstårta:)
Sen var det god prinsesstårta till fika. Mycket trevligt var det!

Kom hem vid halv tio och såg på facebook att jag ska till Nisseviken imorgon och hjälpa till att måla i en stuga som håller på att renoveras. Hade tydligen sagt att jag kunde måla.... Så klockan nio ska jag vara där! Men det ska bli kul:D
 
 

Ett nytt steg

Publicerad 2014-04-16 09:44:09 i Allmänt,

Lyckan som uppstod när Mikaela la upp en bild igårkväll på instagram och såg att antagning.se hade flyttat fram sista anmälningsdagen till den 16, alltså idag! Sån tur för jag har inte haft tid att fylla i allt det där och igår var jag inte hemma så nu sitter jag här och har kryssat i lite olika utbildningar. Jag bara plockade ut de jag tycker verkar kul och jag fick ihop tio stycken... Men jag ser det här mest som en chans att se vad jag kan komma in på och sen får jag se vad som händer.
Det svåraste just nu är att lista alla utbildningar innan jag ska skicka iväg dem. Jag vet inte hur jag ska göraaaa, beslutsångest! Men det ska bli kul.
 
Jag och Hanna i ett soligt Italien för ett år sedan <3
 

Mot Levide!

Publicerad 2014-04-12 09:45:45 i Allmänt,

Tar min väska och tygkasse och två vinterdäck med mig och åker till farmor ett par dagar! Vi ska handla, göra någon utflykt, spela skipbo och äta gott. Inleder mitt påsklov på bästa sätt helt enkelt!
 
 

Svenskbyborna

Publicerad 2014-04-08 23:13:26 i Allmänt,

Hela vår klass fick biljetter till teatern/musikalen svenskbyborna som belöning för vårt jobb med turnén vi hade för ett par veckor sedan. Så ikväll åkte vi in till staden och musikalen var jättebra! Bra musik, skådesspelare och story. Jag har dålig koll på hela den där historien och det är synd för jag tycker det är så intressant. Så jag är jätteglad att jag fick chansen att se den:)
Nu säger jag godnatt och laddar inför morgondagen. 


Jag och Katniss❤

Söndag fylld av musik!

Publicerad 2014-04-06 22:33:43 i Allmänt,

Har haft en väldigt bra söndag. Oftast tycker jag söndagar är den värsta dagen för man vet att det är snart dags för ny vecka och man är alltid så seg på dessa dagar. Men inte idag. Jag åkte iväg en sväng till skolan för att öva igenom låtar till påskdagen. Plus lite annat som behövde spelas på. Sen på kvällen åkte jag in till Visby och såg på Kumbaya, en kör i Terra Nova kyrkan som sjöng på en mässa. Det var jättebra! Fick rysningar i varje låt. Var med i den kören för två år sedan, saknar den kören för det var så himla kul att få sjunga gospel och bara kötta och ha kul! Kul när det var dags för kollekt, insåg att jag hade tre kronor.... haha dagens ungdomar!
 
Imorgon inleds denna vecka med ett tandläkarbesök, woho!
 
Kumbayakören!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela