saraagnesterese

Good news!

Publicerad 2013-09-25 20:51:14 i Allmänt,

Den elfte oktober ska alla folkmusiker plus några till från sångprofilen åka till Linköping för att delta i en folkmusiktävling. Först hade det varit tveksamt om vi kunde få vara med och tävla då det var fullt, men igår fick vi besked om att vi får vara med. Jättekul!
Vi har övat in tre låtar och arrat riktigt bra, så jag tror definitivt att vi har goda chanser:) 

Ikväll har jag varit på scout, vi gjorde paracordingarmband. Det gick jättebra och alla hann klart och fick med sig ett armband hem. Jättefina blev dem:)Hosianna - Lars Winnerbäck

Publicerad 2013-09-24 21:43:14 i Allmänt,

Sitter ny duschad med pyjamas på, naglarna är på gång att bli målade och Lars Winnerbäcks nya album är på i högtalarna. Har varit en seg dag, har tappat lusten till att öva, förmodligen för att det är svåra låtar med krångliga toner. Men imorgon ska jag försöka bättra mig och öva mycket mycket mer. Tänkte gå och lägga mig tidigt så man får lite extra energi till imorgon.
På fredag vankas det klassfest och det ska bli väldigt roligt!
På lördag är det hajk med scouterna. Ska också bli kul:)
 
Ska kolla in lite frisyrinspiration, vill klippa mig snart. Vill bli av med allt slitet och ha det kortare till höst/vintern. Sen ska jag snart färga det också. Vill ha det mörkt chokladbrunt. 80 procent liksom!
 
sov gott och vakna på rätt sida imorgon, blir lite roligare då!
 
 
 

Clariiis

Publicerad 2013-09-23 22:23:28 i Allmänt,

Har skypat med min fina vän Clara som nu är au pair i Spanien:) Det var bra med henne och det var skönt att höra! Kul att hon trivdes och även att jämföra vissa au pair grejer som jag varit med om. Det är så kul för jag känner verkligen igen mig i situationen och allt det där. Jätte kul!
Men jag saknar faktiskt inte livet som au pair, klart att jag kan sakna Pietros bruna ögon som lyste upp när jag frågade om vi skulle spela fotboll, eller Giulia när vi skulle spela volleyboll eller pyssla, och såklart Anna som var som en bästis, vi kunde prata om allt. Ska ta och skicka ett brev/mail till familjen. De tog hand om mig ett år och jag känner att jag måste fortsätta hålla kontakten. De är en fin familj som är väldigt omtänksamma!
 
Nu ska jag vika in alla kläder i min garderob. Funderar på att skaffa en träl som kan fixa min garderob. HATAR att vika kläderna och lägga det på plats. Jag kan ju inte hjälpa att jag måste byta kläder 3000 ggr innan jag vet vad jag ska ha på mig på morgnarna... I-lands problem, I know.
 
 
 
 
 
 

En vecka.

Publicerad 2013-09-05 23:04:24 i Allmänt,

En vecka har gått sedan jag började på folkhögskolan:) det har och är jättekul, men jag börjar inse att det inte finns tid till att vila. Så fort man har en "håla" får man hoppa in i ett rum och öva, öva,öva! Jag trivs super och alla i klassen är sköna människor.
Det som vi gjort under veckan är att vi har varit indelade i grupper och fått framföra en låt inför klassen & lärare. Sen har vi folkmusiker lärt oss en hög med nya låtar och jag är stressad över att hinna lära mig allt! Men jag får öva vidare.
Så har det sett ut i veckan som gått!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela