saraagnesterese

Höstmys i Levide

Publicerad 2013-10-24 17:16:46 i Allmänt,

Nu har jag kommit hem efter två dagar hos farmor med Adrian. Det har varit roligt, som vanligt. Vi har druckit massa kaffe, ätit suveränt god mat, spelat spel och skrattat! Det är ungefär så det brukar se ut när man är hos farmor och det är så himla kul. Vi blev klara med räfsningen av trädgården och jag har fått åkt i traktorskopan! Skiitkul hehe. Tur inte mamma såg....
Tänkte skriva att jag skulle hoppa in i duschen, men kom att tänka på varför man säger hoppa in i duschen? Så säger man ofta, nästintill alltid.
Lite roligt faktiskt.
 
 

Städdag!

Publicerad 2013-10-22 22:36:38 i Allmänt,

Sitter och skriver en liten packlista till morgondagen då jag ska till världens bästa farmor och sova över. Det kommer bli två dagar fulla av mys och lövräfsning!
Idag har jag städat ur alla mina skrivbordslådor och det tog längre tid än jag trodde. Helt sjukt vad grejer jag samlat på mig... Men nu är skrivbordet, fönstret och nattduksbordet fint och så får jag ta resten i helgen. Känns skönt att kunna sätta sig i en stol utan en hög med kläder på och kunna få plats med datorn utan att flytta runt på en massa papper. Ska bara försöka hålla det rent nu också;)
 
 
 
 

Uppdatering!

Publicerad 2013-10-21 23:08:22 i Allmänt,

Sist jag skrev något här var för typ en månad sen... hehe. Och mycket har hänt sen dess.
 • Vi har haft vår första klassfest och det var en riktigt rolig och lyckad kväll:)
 • Dagen efter klassfesten var det en scoutdag med tonåringarna och vi åkte till Smöjen och hade en tävling som gick ut på att tre lag skulle hitta ledtrådar utan att bli sedda för "vakter" som smög omkring och kunde ta en. Blev man tagen fick man åka tillbaka till startplatsen och vänta in sitt lag för att sedan köra igen. Vårt lag vann! Det var en mysig dag och väldig rolig.
   


 • Den 2:a oktober var det inget större än... HEMSE TORGDAG. Det var lika ointressant som alla andra år, men det som var lite roligare var att många från klassen som inte visste vad det var så det var kul att visa dem runt och så. Jag köpte såklart brända mandlar och annat. Det speciella med detta datum är dock att vi på musiklinjen hade vårt första musikcafé och det gick jättebra! Alla var duktiga och vi fick jättebra respons:) En från publiken sa "jag känner mig levande" det tycker jag är ett väldigt bra betyg!
  Efter den konserten var vi alla så taggade att vi drog till 57:an på Hemse och drack öl, blev fulla och dansade hela natten! Så kul verkligen:)

 • Karolina i min klass frågade om jag var intresserad att börja i kören La Scala och det var jag. Så nu har jag börjat i en kör och det är jättekul! Men det som är så synd är att jag missar hela luciafirandet därför då är mammas fest i Växjö. Det är surt eftersom det är så speciellt att få sjunga bakom Gotlands lucia med den fina La scala kören. Det suger men men, life goes on!

 • För två veckor sedan var det tävlingsdags igen men denna gång i Linköping i spelmanslags-VM med folkans musiker. Resan upp gick bra och vi kom dit i god tid och gick runt lite på stan och åt god thai mat innan det var dags att gå in i lokalen. Vi skulle spela då på fredagen och tiden vi hade var 23.40... Ganska segt när man rest hela dagen men vi körde på och det gick jättebra! Det var så kul att stå där och spela för allt folk som dansade. Vi vann då inte men det var en riktigt rolig erfarenhet! :)
  Under helgen så bodde jag hos Anna och vi bakade kakor, åt pizza och sedan hängde jag med Hanna från Italien och det var så kul! Vi pratade i 3.5 timme och jag är så glad att vi ännu står varandra så nära!
    • Nu är det höstlov och jag har varit på ett höstlovsläger på Hemse och det var roligt. Imorgon ska jag städa, tvätta och fixa mitt rum. Sen på onsdag ska jag och Adrian till farmor:) 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela