saraagnesterese

Fortsatt bra vecka med vänner

Publicerad 2013-11-27 22:07:32 i Allmänt,

En liten sen uppdatering från förra veckan som var så himla bra!
På onsdagen efter skolan åkte jag, Jakob och Kampo in till stan för att se på bio. Innan dess åt vi sushi och sedan såg vi Hungergames: cathcing fire. Sjukt bra!!
På torsdagen var det körövning med La Scala, vilket gick bra även det.
På lördagen var jag först inne i stan med Jakob. Vi shoppade lite och sen på kvällen kom Frida hem till mig och vi åt min första alldeles egna lasagne! (Grymt god) Och sen gjorde vi oss iordning och åkte till bröderna Björkqvists verkstad och där var det födelsedagsfest för hela slanten! En mycket bra kväll:D
På söndagen så skulle musiklinjens instrumentalensemble spela på gudstjänst i Havdhem kyrka och det gick väldigt bra. Lite kul att det satt en gubbe längst bak som höll för öronen... Det såg för jävla roligt ut!
Efter det åkte jag till Lojsta för där var det ljusstöpning för hela slanten. Väldigt trevligt.
 
 
 

Härliga dagar med vänner

Publicerad 2013-11-19 21:06:16 i Allmänt,

Än så länge har min vecka varit mycket bra:) Måndagen började med sovmorgon, frukost och två avsnitt av bumbibjörnarna. Sen iväg ill skolan och det var en lång dag men allt flöt på som vanligt. Det var kul att komma tillbaka efter att jag varit hemma från skolan två dagar förra veckan pga långdragen förkylning. Så jag var kvar i skolan till sju och efter det åkte jag hem till Ida (klasskamrat från gymnasiet) för vi skulle ha en tjejträff med pizza och film tillsammans med Clara och Mikaela:) Det blev ingen film utan vi satt och pratade istället. Det var så mycket vi hade att ta igen och vi höll på att prata fram till klockan tolv! Tiden gick så fort.
Men vi ska förhoppningsvis träffas snart igen, så himla härliga tjejer verkligen:)



Tyvärr är inte Ida med på den här bilden, och Malin längst till vänster kunde tyvärr inte komma igår:/ synd för jag har inte träffat henne på jätte länge.
 

Idag började jag halv nio... Man är så jävla död på morgonen och idag skulle vi redovisa våra projekt som vi har arbetat med i en månad ungefär. Jag och Jack hade landskapet Värmland och så skulle vi lära oss två låtar därifrån och sen spela upp för klassen. Vi har jobbat mycket med det, lagt stämmor och klurat ut rymt osv. Det gick bra på redovisningen, det var kul att äntligen få spela upp det för resten av gruppen:) 
Sen har dagen bara varit mysig. Lyssnade på sång/gitarr profilen och deras projektredovisning. De var jätteduktiga! På eftermiddagen mötte jag upp min fin fina Fridaaaa på... HEMSE (woop woop) och köpte lite presenter till några födelsedagsbarn:) Sen gick vi på Bagarn´s och tog en mumsig bakelse och drack kaffe. Så himla mysigt<3
Nu blir det Montazami med vänner!
 


What to do without you<3
 
 
 
 

En fredag i Irland

Publicerad 2013-11-09 17:09:22 i Allmänt,

I fredags gjorde vi inte så jättemycket på dagen. Vi tog det chill på hostlet ett tag och sen gick vi ut på stan för att kolla i en musikaffär som var jätteliten men söt:) jag köpte en bok med irländska sessions låtar. Den kommer användas väl!
Sen gick vi in i en gammal bokaffär och sen spred vi oss vid lunch för alla ville olika saker. Jag och Frida köpte mat som vi sen lagade till på hostlet. 
Efter lunchen anordnade vi en session på hostlet och spelade lite irländskt såklart. Det roliga med sessions är att man är kanske 4-5 st i början och sen kommer det folk som hoppar in och är med så tillslut var det fullt i rummet. Så himla kul! 
Efter det var det några i vår grupp som lagade middag och det var jättegott! Sen chillade vi på rummet ett tag och hängde och hade det mysigt. Sen begav vi oss ut på stan för att hitta en mysig pub att vara på. Vi gick runt lite och fastnade på Brogan's igen.., men det är så typiskt irländskt verkligen:) 
Sen kom vi i säng vid typ två... Men det är så kul här, vill inte åka hem! 




Ennis, Irland:)

Publicerad 2013-11-08 11:01:17 i Allmänt,

Efter en lååång resa med byte av transport, förseningar osv kom vi äntligen fram igårkväll:) vi bor på ett fint hostel med en liten kanal brevid oss. Igårkväll gick vi till en pub för att käka och mat fick vi! Jag beställde fish and chips och en guiness. Jag dog av matkoma. De är inte snåla med portioner iaf;)
Ölen här eller guiness som den heter är typ svart i färgen och väldigt mättande. Pappa skulle ha gillat den;) 
Men än sålänge är allt bra och idag ska vi utforska Ennis och förhoppningsvis spela lite:) 






Måndag!

Publicerad 2013-11-04 22:43:25 i Allmänt,

Vilken dag! Började halv elva men vaknade klockan tio... Stressigt! 
Men jag kom i tid så det var bra. Sen har det varit lektioner fram till 16.30 och sen blev det hem och laga en asgod carbonara:) sen tillbaka till sju för att ha möte om resan till Irland som bär av på torsdag! Helt galet kul:) sen övade jag med Jack inför vårat värmlands projekt. Vi blev klara med en låt så det känns riktigt skönt. Nu ska jag mumsa i mig en bit äppelpaj och sen sova. Är dödstrött!
Vårat fina lilla arr!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela