saraagnesterese

29/5-2013

Publicerad 2013-05-29 21:45:20 i

Nu på fredag åker jag och Hanna till Neapel och stannar till på söndag. Jag har inte insett att vi ska dit och hur kul det kommer bli. Man är så inne i vardagen och jag fattar inte att det snart är helg. Har inte sett Hanna på typ en vecka (!) helt sjukt. Det lär bli en massa prat i helgen. Ser verkligen fram emot det:) Det kommer bli som en sista utflykt för vår del innan jag lämnar.
Så nu ska jag kolla sevärdheter, tänka ut vad jag ska ha på mig (begränsat bagage, endast 8 kg!!) och skriva en packlista.
Godnatt:)

Till mamma

Publicerad 2013-05-26 19:08:02 i

Det här inlägget är ägnat till min mamma och det är skrivet med 100% kärlek.
Först och främst, Grattis mamma på morsdag!:)
Jag tycker det är bra att det finns en morsdag då vi verkligen får tacka våra mödrar som står ut med oss. Jag har turen att ha en mamma som är rolig, knasig, mysig, smart och bara sådär allmänt mammig och bra:)
Du har skjutsat mig till olika tillställningar, varit med som stöd på många av mina flöjtspelningar, köpt en flöjt till mig, och att du orkat med mig när jag varit tonåring... jag beundrar dig! Mamma, du är bäst och jag längtar tills du kommer hit så vi får kramas och spendera lite tid tillsammans:)
Ha en bra dag och njut av din bukett du fick av mig och Anna!
(Lyssna på it's your day av Yiruma, den är fin)
Pussar från din Sara<3

Solig söndag!

Publicerad 2013-05-26 12:32:49 i

Solen skiner och det är varmt idag!! Jag har börjat dagen med en springtur på 30 min (inklusive pauser) och åt frukost, tog en dusch och nu ska bikinin på och jag ska ut i solen!
Ha en fin dag:)

Regnig lördag

Publicerad 2013-05-25 14:05:01 i

Idag är det ännu en regnig dag här i Italien och det är så tråkigt när man är ledig. Men det finns inte då mycket att göra åt saken än att vänta på solen som ska skina imorgon:)
Idag ska jag inte göra ett dugg. Förutom klockan fyra då jag ska hämta upp Paolo vid Malpensa flygplats.
Btw, idag är det 2 hela år sedan jag klarade uppkörningen och fick körkort! Helt sjukt. Och tanken på att jag har kört SJÄLV i Italien där det är ett helt annat tempo, folk kör som idioter m.m så ger jag mig själv en klapp på axeln!

Bestämt datum

Publicerad 2013-05-19 11:12:53 i

Jag har kanske inte berättat men nu är det bestämt....(trummvirvel) den 28/6 avslutar jag min resa och åker HEM!
Det är blandade känslor över att lämna Italien som nu blivit mitt andra hem. Jag har en familj som kommer ta emot mig med öppna armar om jag hälsar på och jag har träffat så otroligt många och fina människor omkring mig. Och jag har fått turen att hamna i en bra familj och jag har lyckats ta hand om tre barn utan några större skador haha... Nej men åh jag kan helt enkelt inte fatta att jag snart åker hem.
Så mamma kommer den 24/6 och så åker vi hem på fredagen! Det ska bli kul att visa mamma runt och få hänga med henne några dagar. Mys är ordet:)
Det ska bli skönt att inte behöva åka hem själv heller. Så tack för det mami!
Nu ska jag plugga italienska. Har prov imorgon!!

Frescii mama

Publicerad 2013-05-18 11:18:18 i

Idag är det lördag och det innebär att jag är LEDIIIIIG!!! Wiho.
Men det tråkiga är att Hanna är i Sverige över helgen så jag har inga direkta planer.. Men idag började jag med en springtur och sen i e.m. ska jag förmodligen träffa Helen en stund.
Nu ska jag duscha och bli en frescii mama! Puss på're

Utflykt

Publicerad 2013-05-11 09:23:13 i

Idag åker jag till Bologna med Hanna och Carolina:) vi ska även sova över där då det blir mys!
Igårkväll ringde jag till Hanna för att prata om hur vi skulle göra idag och då sa hon att Carolina blivit utkickad från sin värdfamilj. Så där stod hon ensam i Milano med två stora väskor. Hanna kom iaf och hjälpte och nu bor hon där för tillfället:) helt sjukt att det kan hända...
Hoppas ni får en fin helg!

BRERA

Publicerad 2013-05-07 22:04:35 i Allmänt,

 
 
 
 
I torsdags, förra veckan var jag i Brera (Milano) med italienskagruppen. Vi åkte dit för att besöka ett konstmuseum. Läraren berättade om några tavlor och jag lyssnade och förstod bra i början. Men mot slutet blev det drygt så jag och Hanna planerade vad vi skulle göra i helgen;) Men det var kul att göra något annat än att sitta i klassrummet! Efter det var det vanlig arbetsdag som vanligt. kram på er

Första maj välkommen!

Publicerad 2013-05-02 21:53:23 i

Idag vid ett kom Hanna till mig och vi började med en power-walk och sen skulle vi vända till en park vi gick förbi och då joggade vi. Sen fortsatte vi att jogga ett varv i parken och på slutet spurtade vi! Sen gick vi till en gräsplätt och körde lite olika styrkeövningar! Så himla kul (men jobbigt). Vi tränade i ca 1.5 tror jag:)

Ikväll kom familjen hem! Det var jättekul att se dem igen, och jag har faktiskt saknat dem så det var skönt att de kom hem:)
Jag pratade med Valentina rätt mycket om hur de haft det och så. Men även med barnen hur de haft det:) jättemysigt!
Jag fick ett jättefint nagellack av familjen för att Anna har lånat mitt konstant. Haha, så himla fint!!
Imorgon blir det utflykt till Brera med italienskaklassen! Tjoho:)

Valborg

Publicerad 2013-05-01 12:46:58 i Allmänt,

Igårkväll bestämde jag, Hanna och en annan svensk tjej som är relativt ny här som aupair att träffas och käka valborgsmiddag ihop i Milano. Jag hade aldrig träffat Carolina som hon heter, men hanna hade träffat henne en gång innan. Hon var verkligen jättesnäll och vi pratade konstant i 2.3-3 timmar om allt möjligt:) Vi passade så bra ihop och det var skönt! Så jag ser fram emot att hänga med henne mer framöver:)
Efter middagen åkte vi hem.
 
Nu om 20 minuter kommer Hanna hit och vi ska TRÄNA tillsammans. Vi ska göra massa övningar och verkligen komma igång nu på riktigt. Vi har bestämt att bli fit for fight då vi ska åka till NEAPEL. haha...
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela