saraagnesterese

Jobbig timme

Publicerad 2013-07-29 21:03:50 i Allmänt,

Idag hade jag en tid till fotvård. Jag har problem med två av mina naglar och en av dem är mycket värre. Det var en förjävlig timme med fix och trix. Jag har fotfobi och jag hatar smärta och jag grät ett X-antal ggr och svetten rann, jag andades inte och det var kaos. Haha, nej men det blev bättre men jag måste ta hand om mina fötter och köpa rätt skor och det blir fan jobbigt. Men men, ska det bli bra så får man kämpa för det.
Så nu får mina converse ev. lägga sig på hyllan ett tag och istället ska jag in och kolla eller köpa nya joggingskor att glida omkring med.

Nu så ska jag skicka in en ansökan till folkhögskolan på Hemse.
Och så pratar jag med Carolina som jag lärde känna i Milano, en svensk tjej och jag hoppas att det blir en resa till Stockholm i höst så jag kan träffa henne och Hanna:) Saknar mina tjejer from Italia! <3
 
 
 
<3<3
 
 
 
 
 

Kubbträning.

Publicerad 2013-07-21 09:52:39 i Allmänt,

Jag känner på mig att den här dagen kommer bli mycket bra! Jag ska åka till Frida och hänga där på dagen och sen ska vi träna kubb inför KUBB-VM! haha, jag fattar inte att jag ska vara med, men det kommer bli kul.
Ska nu ner och tvätta, duscha och på med bikini och kläder sen ska jag ner och krama på min fina mumsbit!
Solen skiner och jag har frukost i magen, kan inte bli bättre:)
 
Bästiiis<3
 
 

Lediga dagar i solen

Publicerad 2013-07-18 20:10:12 i Allmänt,

I tisdags och onsdags hade jag två lediga dagar, och på tisdagen gjorde jag inget särskilt. Var bakis, fikade på Högklint och det var nog allt. Men däremot i onsdags, då jävlar var det ingen vila. Åkte till farmor till klockan 9.00 och jag började med att diska tallrikar till slåttern på lördag och farmor klippte baksidan. Sen fikade vi, länge, en timme. Sen åkte vi på Hemse och storandlade till lördag och glömde bara en grej... Hushållspapper;)
Sen åt vi lunch, asgott som vanligt! Sen skulle jag klippa gräset på framsidan, och jag fattade inte att gågräsklipparen var självgående så jag knuffade på som en galning och var helt slut i armarna därefter. Sen berättade farmor att jag inte behövde knuffa på och då var jag i princip klar. Vi skrattade länge åt det!:)
Sen drack vi kaffi och kollade i gamla fotoalbum! Farmor älskar att prata och berätta om hur det var förr och det är så intressant för hon har så mycket intressanta grejer att prata om. Älskar farmor!
Hade en världsbäst onsdag helt enkelt:)
 
 

Saknar min Hanna!

Publicerad 2013-07-14 23:08:48 i Allmänt,

Sitter och lyssnar på fin musik och kollar i den fina fotobok som jag fick av Hanna om vår tid tillsamans i Italien. Bilder frå alla våra utflykter och tokigheter vi hittat på. Jag läser brevet som jag fick om och om igen och blir helt varm och tårfylld. Det finns inte ord på hur mycket jag saknar den tjejen. Det är tråkigt att inte kunna ses lika ofta längre, för vi kunde prata och skratta hur länge som helst. Jag såg alltid fram emot måndagar, torsdagar och fredagar då vi hade italienska och kunde ses och prata igenom allt på lektionerna. Men det var inte så lätt för vi pratade så mycket att läraren ofta fick säga till oss haha!
Åh, jag på ett sätt tillbaka för jag hade liksom startat något helt nytt där och helt plötsligt bara lämnar man allt och alla. Det börjar gå upp för mig sakta men säkert hur mycket jag saknar Italien, familjen och barnen.
Här hemma är allt helt underbart och jag är glad att vara hemma, men det finns saker som inte har blivit som jag tänkt och jag tycker bara det är synd. När vissa saker prioriteras mer än andra.
Men nu ska jag skriva ett lååångt brev till min kära vän i Italien och skicka en världsbäst present till henne:)
 
Här fyllde jag 20, och vi var inte nyktra för fem öre. <3
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela