saraagnesterese

Så jävla duktig!

Publicerad 2013-08-27 16:07:41 i Allmänt,

Hej på dig!
Idag har jag gjort tre bra grejer.
1. Gjort lunch som blev världens jävla godaste CARBONARA!
2. Klippt gräset.
3. Vattnat blommor inne/utomhus.
Det blir så mycket att göra när mamma är borta... (skämtar)
Nu är iaf alla svartskallar (no offense alla personer med mörkare hud än jag) borta och det är en fröjd för ögat att se ut över gräsmattan från mitt fönster.
 
Ikväll ska jag åka med Frida till Burgsvik och ha en sleepover!:) Fett mysigt, behöver träfa min pingla och prata och skratta med henne till våra dåliga skämt och vår kassa humor.
Imorgon ska jag åka med farmor till stan, och vi ska även storhandla i stan och på jysk! En dag med farmor på stan kommer bli VILT. Haha, nej men det ska bli mysigt. Gillar min farmor. Hon är cool!
 
<3
 

Storstädning

Publicerad 2013-08-24 11:36:34 i Allmänt,

Igår påbörjade jag min storstädning av mitt sovrum. Det ser väldigt dammig ut och det är i behov av en dammvippa helt enkelt. Så igår tog jag mig an det värsta: GARDEROBEN. Nu har jag kastat två säckar med kläder och nu ligger alla kläder fint ihopvikt och hänger snyggt. Det tog mig typ tre timmar att få garderoben klar...
Sen påbörjade jag att rensa och sortera alla bilder på datorn. Det har legat kopior överallt och ingen ordning alls. Så för tillfället har jag 32 gb som jag ska försöka skära ner mer på, är inte klar än.
Men det är ändå roligt att sitta och kolla igenom:)
 
Nu ska jag fortsätta så att jag blir klar. Sen blir det nog en rensning av skrivbordet och sminkbordet. Vill bara kasta ALLT ;)
 
Tjingeling
 
Duvorna trivdes bra i Bologna!
 

Beskedet

Publicerad 2013-08-21 15:07:52 i Allmänt,

Hej alla mina trogna följare. Nu sitter ni säkert och är nyfikna på hur det gick idag på min provspelning!
Jag kan glädja er med att jag blev ANTAGEN :D
Så på torsdag nästa vecka börjar ett nytt äventyr och jag ser verkligen fram emot det. Jag är glad att ha en plan inför hösten. Så nu ska jag kika på blocket efter en bil!
Glad tjej!

20 augusti

Publicerad 2013-08-20 15:32:31 i Allmänt,

I slutet av juli ringde jag till Folkan på Hemse för att se om det fanns någon chans att ännu söka till musiklinjen i höst. Han sa att det var fullt men att jag ändå kunde skicka in en ansökan. Jag skickade in den i sista minut (som vanligt) och igår ringde de upp mig och sa att de hade kollat igenom min ansökan och de var intresserade på vad jag hade att spela så imorgon klockan 13.00 ska jag spela inför dem.
Jag är nervös men sjukt taggad. Det hade varit så skönt att få komma in och slippa all annan planering inför hösten. Så jag tränar på låtarna, repeterar musikteori och hoppas bara på det bästa.
Så jag ska gå in med inställningen att blåsa av dem från stolen och se till att jag får en plats på utbildningen i höst!
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela