saraagnesterese

Plugg-bubbla

Publicerad 2016-09-24 12:28:22 i Allmänt,

Mina dagar numera spenderar jag på en hård oskön stol vid ett skrivbord fullt av post-it lappar, böcker och kaffe. På fredag har vi vår första salstenta och jag är faktiskt inte alls nervös över den. Jag har mycket kvar att plugga på, och komma ihåg. Är ganska tankspridd som person och det är inte så lätt att memorera alla ord och begrepp, men det ska nog gå bra ändå ;)
 
Nu har jag och en kompis i min klass börjat komma igång med träningen vilket känns jätteskönt! Nu har jag köpt ett månadskort på friskis, vilket inte var billigt så därför MÅSTE jag iväg så jag inte kastar 400 spänn i Östersjön liksom. Men vi var iväg igår och körde lite löpning och mage, och imorgon ska vi på ett IW- pass. Det är typ ett crosstrainerpass om jag inte förstått det helt fel. Men det ska bli superkul!
 
I början på veckan hade jag två dagars fältstudie där man går med och ser hur en sjuksköterska arbetar. Jag var på rättspsykiatrin. Det var spännande att se hur det var, för man har ju sina fördomar. Men vi fick typ inte göra någonting alls så jag var rätt besviken.
Men när vi gick en rundvandring så visade dem ett "akutrum" där det längsta intaget var 6 månader(!) Man ligger då fastspänd på en brits och det var så att man fick gåshud när man fick reda på det. Sjukt hur man kan må så psykist dåligt.

Nu ska jag gå in i min plugg-bubbla igen och ikväll ska jag hem till Sofie och dricka vin, äta frukt och gå igenom tentafrågor! Allt blir roligare och förhoppningsvis lättare med ett glas vin :D

Såhär fint ser det inte ut nu ;) Fake it till you make it !

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela