saraagnesterese

Lugano, Schweiz

Publicerad 2013-01-13 21:55:22 i

Igår, lördag åkte jag, Hanna och Julia till Lugano som ligger i Schweiz över dagen. Vi bilade dit och det tog ca 1 timme, inte alls långt. När vi kom dit parkerade vi bilen och gick längs sjön på en jättefin promenadslinga. Det var så mysigt att gå där längs sjön i solen, omringade av berg och bara skrattade och pratade! Lyxigt verkligen:)
Vi gick sen för att kolla upp en linbana som kunde ta oss till toppen av ett berg, men den var stängd så vi köpte lite vykort och började leta efter en resturang. Då kom ett litet problem för våra hjärnor: hur mycket franc är 1 euro? Det tog oss ca 15 min att få svar på;) 1.20 var svaret om ni också undrar!
Så vi hittade iaf en resturang och åt pizza:)
Sen tog vi bilen för att åka upp på ett berg som hette Bré. En halvtimme senare var vi uppe efter att ha kört på smala vägar med mötande trafik, skarpa kurvor och pirr i magen när man kollar ut genom fönstret. Vi var besvikna för det var jätte dimmigt så vi såg i princip ingenting, vilket var synd för den utsikten hade förmodligen varit speciell. Så 800 m över havet var vi iaf.
Sen åkte vi ner och stannade till för att ta lite kort och så bara stod vi helt tysta och kollade ut över sjön, bergen och bara tog in allt.
Tillsist köpte vi godis och åkte hem:)
En superbra dag med de bästa tjejerna<3

Kommentarer

Postat av: Kerstin

Publicerad 2013-01-14 11:14:33

Vilken härlig lördag!!
Tack för att du skriver,må gott!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela